Monday, March 1, 2010

Public Jewellery dot com dot my



Secara rasminya Public Jewellery telah dilancarkan pada 28 Februari 2010 di Dewan Seroja, Presint 15, Putrajaya yang dihadiri oleh para wartawan, pemberita, surat khabar, dan semua bos2, master dearler, dealer dan lain2 tetamu.

Tidak lupa juga pada duta public jewellery, Diana Danielle.... sempat la jugak ambik gambar dia dgn anak... hehe... sendiri tak dapat ambik... takper... biasala cameraman, gambar sendiri memang tak boleh ambik... gambar semasa majlis pelancaran belum upload lagi... nanti la... ni keje tak habis2 nih...

Untuk order barang kemas ni macam biasa jugak... check dulu harga kat www.publicjewellery.com.my pastu call jer agen2 yang terdekat... bayar sikit deposit... tunggu delivery ke pintu rumah atau dimana2 tempat yg sesuai...







No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails