Saturday, April 17, 2010

Harga rendah hujung minggu ini - RM130segram

Asal hujung minggu jer harga turun... maknanya anda ada masa untuk kontek agen2 part time dan dapat barang dengan segera tak yah tunggu diorang cuti.... so apa lagi... kontek ler mana2 ejen utk dapatkan stok anda...

nak jual stok anda? emas lama? nak pakai duit? boleh... saya ambik...harga boleh bincang...

We SellWe Buy




20 gramRM 2638.00RM 2480.00
50 gramRM 6565.00RM 6204.00
100 gramRM 13069.00RM 12416.00
1 kilogram RM 130687.00  RM 124153.00 

  We SellWe Buy


1 dinarRM 545.00RM 512.00
5 dinarRM 2714.00RM 2565.00
10 dinarRM 5403.00RM 5133.00




















4 comments:

-tuanbri- said...

layan gak tgk graf...asyik naik je..hehehe

saya nak pakai emas sebagai deposit beli rumah lelong, boleh ke?

bila nak lepak sekali ?

asrolsani said...

layannnn....
harga kat atas tu 2 minggu lepas... sekarang dah naik 2.8%....

tu la... nak jugak TT dgn sifu... nak belajar sikit... ni main terjah je beli rumah.... tak pernah beli rumah lelong.... semua sub-sale... cuba masuk dgn faris haritu tapi kalah...

ShaFizi said...

salam.mcm mana nak bermula ngan public gold?

asrolsani said...

nak beli ngan maner2 dealer PG boleh...
nak lock harga sendiri pastu ambik sendiri pon boleh..
nak jadi dealer pon boleh...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails